Museumnacht 2024 - Uitverkocht - H’ART Museum

Overslaan en naar inhoud gaan

Museumnacht 2024 – Uitverkocht

Tickets

Museumnacht 2024 – Uitverkocht

Stap in een wereld waar kunst, muziek en de ziel van Amsterdam samenkomen voor een onvergetelijke ontdekkingsnacht. Of je nu wilt dansen op onze Silent Disco, de rijke cultuur van Amsterdam wilt ontdekken tijdens de pubquiz (georganiseerd in samenwerking met het Amsterdam Museum), of jezelf wilt onderdompelen in liveoptredens, er is voor ieder wat wils.  

Zoals Kandinsky ooit zei: “Open je oren voor muziek, open je ogen voor schilderkunst, en… stop met denken!” Deze nacht draait helemaal om dat—loslaten, verkennen en kunst in zijn puurste vorm ervaren.  

 

Data
2 november 2024
Tijd: 19:00 - 02:00
Praktische informatie
Locatie: H'ART Museum Auditorium, Kerkzaal en Binnentuin
Silent disco

Silent disco

Silent disco in H’ART Museum, Binnentuin  

19:00 – 00:00 

Stap in de muzikale stadsoase in de tuin van het H’ART Museum waar de leden van het Urban DJ Team bestaande uit DJ Joep, Hertog Joris, Oscar Feelts en Johnny Macintosh elkaar uitdagen in een epische DJ-battle! Wissel gedurende de avond tussen de verschillende kanalen en kies uit een divers aanbod van muziekgenres – van house en hip-hop tot funk, disco en boogaloo. 

Bandleider Westhaven

Muziek

Band en dj’s in het H’ART Museum, Auditorium 

19:00 – 02:00 

Vanaf 20:00 start er een muzikaal programma met een liveoptreden van de band Westheaven 

Een band die een meeslepende sound door Neo-soul, RnB, House en Afrobeats combineert. Hun muziek zit vol smaakvolle grooves en opbeurende sferen.  

Vanaf 21:00 de eerste dj-performance van Egbert-Jan Weeber. Deze veelzijdige acteur treed sinds zijn zestiende regelmatig op als dj. Hij draaide onder meer op Mysteryland en ADE en presenteerde daarnaast het radioprogramma Spam op 3FM. Op deze avond neemt hij ons mee van de Cumbia uit Colombia naar de Gypsy klassiekers uit de Balkan.  

 Vanaf 23:00 neemt DJ Lele het feestgedruis mee op een muzikale reis door het rijke culturele erfgoed van zijn thuis (ei)land Curaçao. Dompel jezelf onder in de passie en onweerstaanbare ritmes van het Caribisch gebied, en laat de beats je meevoeren tot in de vroege uurtjes. 

  

 

Pubquiz 2019

Interactief

Pubquiz  Marathon & Explore “inside the box” in een voor één avond opgezette A’damse kroeg  in H’ART Museum, Kerkzaal 

19:00 – 01:00 

Kom langs bij het Amsterdam Paviljoen om de 750ste verjaardag te vieren van de stad! Stap in een levensgrote kijkdoos-ervaring en ontmoet Amsterdams meest bekende influencers (Humans of Amsterdam en FC Centrum) en doe mee met de grootste pubquiz van de nacht. Hier zijn naast typisch A’damse drankjes ook A’damse hapjes en broodjes te bestellen. We eindigen spetterend met een tombola waarbij je na aankoop van een lot de mooiste en grootste prijzen kan winnen. 

Sandy Bruns Installatie

Installatie

Modair van Sandy Bruns in H’ART Museum, Binnentuin 

19:00-02:00 

Take a moment to (re)consider.  

Ontdek het verhaal van de duurzame bank(jes) van de Amsterdamse kunstenares Sandy Bruns. Een meubelstuk dat volgend jaar zomer voor een aantal weken bij ons in de tuin komt te staan en speciaal voor Museumnacht ‘24 alvast in de spotlights wordt gezet. 

Ga naar de inhoud