Hermitage Amsterdam is nu H’ART Museum. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van H’ART Museum.
Hermitage Amsterdam is now H’ART Museum. You will now be redirected to the H’ART Museum website.

Activiteiten

H'ART Museum Markt
Iedere zaterdag in de binnentuin.

Markt in de tuin van H'ART Museum

  • Wanneer: Iedere zaterdag
  • Openingstijd: van 9.30 tot 16.30 uur
  • Toegang: gratis
  • Entree: aan de Amstelzijde

Op zaterdagen houden wij een markt in de binnentuin van H'ART Museum! Groenten, verse pasta’s, vis, zuivel, desem, bijna alles. Zoveel mogelijk van Hollandse bodem en hoe dichter bij Amsterdam hoe beter. Bijna alle ‘makers’ staan zelf op de markt en ze vertellen je graag over herkomst, kwaliteit en hoe ze werken. 

Allemaal deelnemers met een verhaal uit en rond Amsterdam
Zo hebben we zuivel van boeren rondom Amsterdam, biologische groenten van de voedzame kleiachtige bodem van de ‘bolle es’ en kraakverse vis uit onze eigen Noordzee. 

Cultuur en culinair smelten samen tot een markt
En tussen de markt door zijn we natuurlijk ook gewoon museum. Laat je inspireren door de indrukwekkende tentoonstellingen voor jong en oud. Neem dus gerust je kinderen mee of spreek af met je vrienden op ons terras buiten. Er is genoeg te doen en te proeven voor wie langer wil blijven hangen. Wij zorgen voor brunch lunch of iets lekkers bij de borrel. De binnentuin van H'ART Museum is op zaterdag helemaal voor jou.

Deelnemers aan de markt


Desembrood en croissants van Noé
Alle broden van Noé worden elke dag vers met de hand gemaakt met biologisch gecertificeerde ingrediënten. Alle recepten zijn Frans, zonder toevoegingen of verbeteraars. Kom hun Franse tradities en bakgeheimen proeven!
nl.boulangerienoe.nl

Cha Moods
Met Cha Moods 茶沐 brengen Yang en Chenlin de rijke theedrinkcultuur van China van hun geboorteplaats Shanghai naar hun tweede thuis Amsterdam. De twee vrienden laten je kennismaken met zorgvuldig samengestelde Oolong-thee, Pu'er-thee en verschillende soorten witte, groene en zwarte thee. Kom langs voor een unieke thee-ervaring en laat je verbazen door innovatieve mocktails, cold brew theerecepten en de traditionele Gongfucha-methode om thee te zetten.
www.chamoods.com

Groenten en fruit van de Antoniushoeve
We hebben een passie voor biologisch. Hoog in ons vaandel staat de bodemkwaliteit. Want daar begint gezonde voeding en biodiversiteit. We brengen onze eigen oogst mee maar we hebben bijvoorbeeld ook biologische citrus van boeren die we vertrouwen. Oh ja, en natuurlijk verse eitjes van onze eigen kipjes.
www.tuinderijdeantoniushoeve.nl

Noordzeevis van De Viskot
De viswinkel zonder voorraad en een atelier voor chefs. Vis die tollend vroeg van de afslag rolt en diezelfde avond in je pan ligt. Chef Lenny von Lichtenstein van restaurant De School maakt soep, stoof of worst van wat er overblijft. En chef Niels Muller rookt speciaal Noordzeevissen zoals schol en rog.
www.deviskot.nl 

Worst van De Herkomst 
Duurzaam en circulair boeren in de stad door reststromen te hergebruiken. Wat de stad weggooit, verdwijnt daar in de maag van varkens die vrij in de natuur leven. Het vlees heeft echte kwaliteit. En dat met een CO2 afdruk nog lager van die van kunstvlees. Stadsboer Dirk Koolen neemt droge worsten mee en draait Porchetta op de bbq, vers van het spit!
www.deherkomst.nl

Hout gestookte kip van Style Culinair
Biologische Franse kip van ’t spit. Ze worden terplekke voor je geroosterd in de binnentuin van H'ART Museum. Natuurlijk op een hele eigen selectie hout met een hele eigen smaak en dat laten ze je graag proeven.  
info@styleculinair.nl 

Zuivel van MOMA en kazen van Kef
MOMA brengt zuivel van boeren rondom Amsterdam direct naar H'ART Museum. Melk, Yoghurt en boter voor de stad van net buiten de stad. De kaas zoekt Abraham Kef uit. Alleen de mooiste van uit de buurt tot de beste uit heel Frankrijk.
www.moma.amsterdam
www.abrahamkef.nl 

Pure klassieke Italiaanse desserts
SALVO, de bakker met Napolitaanse roots en een missie. Want Tiramisu en Cannoli kennen we. Maar SALVO zet juist ook alles op de kaart wat we nog niet kennen. En dat is veel, mooi, heerlijk en feestelijk.
www.bakedbysalvo.com

Bloemen van Sijmons
Haal de kleuren en geuren van het seizoen in huis met Sijmons Bloemen. Prachtige verse bloemen, boeketten, grassen en pluimen.

Kinderpartijtjes
Hiep, hiep, hoera!
Familieateliers
Een uitje voor de hele familie
Kindercursus
Creatief aan de slag in 10 lessen
Voor scholen
Basis- en Voortgezet onderwijs
Wijnen in de Tuin
2 & 3 september 2023

Hermitage is H'ART Museum

Great art sparks hearts